Zašto Möller’s?

Dodatak prehrani s omega-3 prisutan na tržištu generacijama.

Od 1854. godine prisutni smo u skandinavskim domovima, pružajući omega-3 iz ribe visoke kvalitete.
Vaša dnevna doza omega-3 – u samo jednoj žlici!

Norveška provjerena zdravstvena njega od 1854

Važan dio normalne prehrane Norvežana od 1854

Möllerovo ulje jetre bakalara koriste i odobravaju norveške obitelji generacijama. Danas je Möller’s još uvijek neizostavan dio normalne Norveške prehrane i broj 1 u Norveškoj za omega-3.

Dobiva se od 100% divljeg sjeveroistočnog arktičkog bakalara

Uhvaćen i proizveden u Norveškoj

Möller’s je 100% Norveški proizvod nabavljen i proizveden u Norveškoj koristeći samo najkvalitetnije sastojke. Jetra bakalara poznata je po obilju omega-3 masnih kiselina i vitaminima A i D.

Izvrsna kvaliteta i kontrola

Najviša kvaliteta i kontrola

Sva ulja koja koristimo temeljito se čiste i rafiniraju u nekoliko koraka i kontroliraju do osam puta tijekom procesa. Svi Möller’s proizvodi slijede stroge standarde svježine koje postavlja Codex standard za riblja ulja i GOED (Globalna organizacija za EPA i DHA Omega-3) (www.goedomega3.com).

Nagrađivani okus

Dobitnik nagrade Superior Taste Award 2023

Već nekoliko godina Möller’s ulja jetre bakalara dobivaju nagradu The Superior Taste Award od strane Međunarodnog instituta za okus u Bruxellesu, Belgija.

Ovjereni izvori

Ovjereni izvori

Möller’s ima certifikat Friend of the Sea. Friend of the Sea jedna je od najvažnijih međunarodnih, neprofitnih certifikacijskih organizacija koja radi na poboljšanju uvjeta u ribarstvu i doprinosi zdravoj populaciji vrste.

Sve ulovljeno se koristi

Sve ulovljeno se koristi

Jetra bakalara je nusproizvod koji pridonosi iskoristivosti cijele ribe. Sav ostatak od prerade koristi se za biogorivo i stočnu hranu. Stvaranjem nusproizvoda od nusproizvoda naš opskrbni lanac je uistinu kružni!

Möller’s – stručnjak za morska ulja bogata omega-3 masnim kiselinama

Naša dugogodišnja tradicija omogućila nam je jedinstveno znanje o najkvalitetnijim sirovinama, gdje ih pronaći i kako ih preraditi kako bismo osigurali vrhunski okus i čistoću proizvoda.
Möller’s proizvodi proizvedeni su od masne ribe, prirodno bogate omega-3 masnim kiselinama. Ključne omega-3 masne kiseline, EPA i DHA, nalaze se u našem ulju jetre bakalara i proizvodima od ribljeg ulja.

Kvaliteta i kontrola kroz cijeli proizvodni lanac

Bakalar koji se koristi u Möller’s proizvodima od ulja jetre bakalara lovi se tradicionalnim malim ribarskim brodovima u hladnim i čistim vodama Lofota, Vesterålena i duž sjeverne obale Norveške.
Riba se obrađuje unutar 24 sata nakon ulova kako bi se očuvala maksimalna svježina i kvaliteta. Ulje se zatim transportira u našu tvornicu u Oslu, gdje prolazi dodatne kontrole kvalitete, nakon čega se puni u prepoznatljive staklene boce i isporučuje kupcima diljem svijeta.

Zašto svaki dan uzimati Möller’s ulje jetre bakalara?

Möller’s ulje jetre bakalara prirodni je izvor omega-3 masnih kiselina te sadrži vitamine A, D i E, koji doprinose zdravlju imunološkog sustava, mozga, srca i vida.

Povijest Lofotena

Tradicija
Legendarni ribolov u Lofotenu i Vesterålenu temelj je opstanka ovog područja već tisućama godina.

Svježa riba
Sjeveroistočni arktički bakalar (Skrei) migrira stotinama kilometara u Barentsovom moru, od polarnog leda do svog omiljenog staništa za mrijest – Lofotena i Vesterålena.

Čistoća
Samo sastojci najviše kvalitete koriste se u Möller’s proizvodima, zahvaljujući iznimno strogom sustavu kontrole kvalitete.